Havkajak

Udvalgs referater

Skadet kajak

KKL havkajakker ved Hirsholmen

Havkajak roning er en del af KKLs tilbud til medlemmerne og er indskrevet i klubbens Målsætning og handleplan - se det her.

Det er klubbens mål at have 7-10 gode havkajakker, som kan anvendes til én eller flere dages ture for medlemmerne.
Det er også klubbens mål at have et antal havkajak instruktører, som kan undervise klubbens medlemmer i sikker brug af havkajakkerne.

Havkajak udvalget arrangere i årets løb et stort antal ture med udfordringer i forskellige niveauer.

KKL havkajakker ved vrag ud for Hals

KKL havkajakker har også mulighed for at lære at håndtere kajakken i høje bølger

I vinterhalvåret øver og lærer de havkajak interesserede grønlænderrul i Vadum Hallen (se her nedenfor).

KKL havkajakker øver grønlænderrul

Klubrabat kode under
"Min side"

KLUBKALENDER

Hæng skilt DEFEKT på kajakken
Sendt sms til:
Tur/kapkajak: Heine 50 58 08 01
Havkajak: Anders 20 92 72 24
I sms beskrives problemet!

Kontingentbetaling

Er du ikke tilmeldt betalingsservice?
Du kan gøre det under menupunktet "Min side".
Klik på BS ikonet herover.

Kan du ikke logge på hjemmesiden,

eller modtager du ikke nyhedsbreve fra klubben, er det sikkert fordi, vi mangler din email eller dit mobilnummer.

Under menupunktet "Kontakt" kan du skrive til klubben og meddele dine oplysninger.
Prøv evt. at bruge Google Chrome.

Skriv til webmaster
webmaster@kajakklubben.dk

Tjek om dine oplysninger hos DKF er korrekte.
Til- og fravælg forbundsblad - nyhedsbrev

Kano og Kajakklubben Limfjorden - Thistedvej 112 - 9400  Nørresundby - tlf. 9817 1366 - mail: info@kajakklubben.dk